Amsterdammer neergestoken centrum Purmerend

Stockfoto: Haico Kats
Stockfoto: Haico Kats

Zondagochtend raakte een man gewond na een steekincident in de binnenstad van Purmerend. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Rond 03.00 uur kwam de melding binnen dat er een gewonde man op de Nieuwstraat zou liggen. Het slachtoffer, een man van 36 jaar uit Amsterdam, bleek te zijn gestoken. De Amsterdammer zou kort daarvoor vermoedelijk betrokken zijn geweest bij een vechtpartij op de Koemarkt. Maar het is nog onbekend waar het slachtoffer de verwondingen heeft opgelopen. De Amsterdammer, die aanspreekbaar was, werd met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht waar hij behandeld werd aan zijn verwondingen.

Stockfoto: Haico Kats

Voor de Media

Of stuur een bericht…

wellicht ook interessant