Schietpartij in Den Helder

Den Helder – Op donderdagavond raakte een 42-jarige man uit Den Helder ernstig gewond bij een schietincident op de Brakkeveldweg in Den Helder. Een 30-jarige verdachte uit Den Helder kon worden aangehouden.

Omstreeks 20.10 uur kwamen er bij de politie meerdere meldingen binnen dat er zou zijn geschoten op de Brakkeveldweg. Getuigen hadden een man weg zien lopen met een vuurwapen. Ter plaatse trof de politie het slachtoffer aan die gewond bleek te zijn. Hij werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en personeel van een traumaheli. Het slachtoffer werd vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Op basis van het door getuigen opgegeven signalement kon in de loop van de nacht de verdachte worden aangehouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

De politie stelt een onderzoek in naar het schietincident en de aanleiding hiervoor.

Stockfoto: Haico Kats

Voor de Media

Of stuur een bericht…

wellicht ook interessant