Mondkapjes en maskers het nieuwe goud

“De één zijn dood de ander zijn brood”, moet deze marktkoopman gedacht hebben.

Handel ontstaat over het algemeen uit een behoefte. Dat is in de mondmaskerhandel vandaag de dag wel even anders. Deze handel tiert welig waarbij er voor eenieder een mooi model beschikbaar is.

Daarnaast schieten de prijzen door het dak omdat het inspelen op de huidige angst veel geld in het marktlaadje brengt. Het aanbod is gigantisch en wanneer we op internet onze toevlucht zoeken, dan zien we in de verte de nieuwe mondkapjes miljonairs.

Zelf op tv is er sinds een paar dagen een reclame te zien waarbij wij vanuit onze luie stoel veilig kunnen bestellen. En met name dat laatste is een zorg van onze regering en het RIVM. Gister stond er nog te lezen in een gerenommeerd dagblad dat het de cowboys waren die in deze handel stappen.

Veel mondkapjes bieden niet de bescherming die de drager voor ogen heeft. Hierdoor zou iemand zich een bepaalde vrijheid permitteren die absoluut niet geoorloofd is. Je moet er niet aan denken wat de gevolgen zouden kunnen zijn.

Waar u uw mondkapjes voortaan koopt, daar bemoeien wij ons niet mee. Die deskundigheid hebben wij niet in huis. Maar enige voorzichtigheid is wel op zijn plaats. Kijk op de site van het RIVM voor de eisen die gesteld worden aan deze extra beschermingsmiddelen.

De marktkoopman was in ieder geval niet blij toen onze fotograaf zijn werk deed. Hij beloonde onze inspanning met een scheldkanonnade en ging over tot grof beledigen. Voor ons reden temeer om deze meneer eens flink in het zonnetje te zetten.

Niet netjes meneertje. Doen wij ook niet hé. Terecht zetten wij door deze actie vraagtekens bij de goede bedoelingen van de handelaar in kwestie. Normaal gesproken is iedereen wel blij met wat extra media aandacht.

Cees Baerts – Broca Media

En nu u hier toch bent…

Ik ben een freelancer. Dat is fijn, maar ik wil ook eigen werk kunnen maken. Voor dat werk heb ik ook centjes nodig.
Ik fotografeer graag en probeer daar een verdienmodel aan te hangen. Dit is ook een verdienmodel. Wie doneert, helpt mij om nog meer beeldmateriaal te kunnen blijven maken.
Doneren >>>

Volg mij ook via: