FRANSE AUTO GEZOCHT NA STEEKPARTIJ MARIAN SEGERS VAN DE D66

Zuidoostbeemster – In het onderzoek naar het geweldincident van donderdag 12 mei in Zuidoostbeemster is de politie opzoek naar een voertuig. Het gaat om een zwarte Honda Civic met het een Frans-kenteken.

De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over het voertuig, het voertuig gezien hebben en / of weten waar de auto nu is. Alle informatie, hoe klein dan ook, kan belangrijk zijn voor het onderzoek.

Eerder deed de politie al de volgende oproep:
De politie komt graag in contact met mensen die zijn lastig gevallen en / of zijn aangesproken door een Franssprekende man. Of deze man in de omgeving gezien hebben. De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over deze persoon. Of weten waar de man verblijft en / of hoe de man zich verplaatst. Mogelijk hebben mensen de persoon in combinatie met een voertuig gezien.

Signalement
De man heeft een onverzorgd uiterlijk, spreekt Frans en Engels en is rond de 1.80 – 1.90 lang. Mensen met informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.